Brittany Hunter Of Connecticut Sedia Bermain

Brittany Hunter Of Connecticut Sedia Bermain

Pusat Connecticut, Brittany Hunter, menjalani pembedahan lutut kanannya dan pasukan memastikan bahawa mereka mengatasinya dengan berhati-hati agar tidak merosakkan lutut. Ketika lutut sakit, Hunter duduk dan merehatkannya dan ketika tidak sakit, dia bermain di padang.

Hunter adalah pemain mega888 yang dipindahkan dari Duke dan kerana operasi dia terlepas 11 permainan mega888 dan sekarang dia mempunyai permainan terhad dalam perlawanan lain. Pada perlawanan terakhir menentang Villanova, dia bermain selama 9 minit dan menjaringkan 10 mata. The Huskies memenangi perlawanan 92-49.

Namun, sekarang Hunters mengatakan bahawa dia sudah bersedia untuk bermain untuk jangka masa yang lebih lama. Ini mungkin berita baik untuk Huskies ketika mereka menuju ke kejohanan Big East dan NCAA. Dia mengatakan bahawa dia merasa jauh lebih baik dan merasakan dia dapat bermain dalam 10 perlawanan berikutnya.

Persoalan besar ialah adakah Huskies akan bermain 10 permainan. Itu hanya mungkin jika mereka mencapai permainan gelaran kebangsaan. Untuk mencapai permainan gelaran kebangsaan, Husky dapat menggunakan Hunter untuk memberi mereka lebih mendalam. Ketika Hunter tidak bermain, Huskies hanya menggunakan tujuh pemain dan di antaranya, enam bermain rata-rata 20 minit setiap permainan.

Hunter menjalani pembedahan pada tahun 2004 untuk menggantikan meniskus lateral di lutut kanan. Dia keluar musim ini setelah dia berpindah ke Connecticut dari Duke dan sejak itu dia menghadapi sakit lutut. Pada bulan November 2006, Hunter memperburuk kecederaannya tetapi memutuskan untuk tidak menjalani pembedahan sehingga musim berakhir. Pada masa ini, Hunter memperoleh 7.2 mata dengan 4.7 rebound dalam 17 permainan.

Pada masa ini, Hunter menumpukan perhatian untuk tetap bugar dengan mengangkat beban dan menunggang basikal pegun. Dia mahu bersedia untuk masa ketika Husky memerlukannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *